Bemutatkozás

Czeglédy Lajos
Bemutatkozás

Czeglédy Lajos

13 éve foglalkozom üzlettársaimmal társasházak kezelésével, személy szerint épületek műszaki üzemeltetéséért felelek. Ez alatt az idő alatt számtalan alvállalkozóval dolgoztam együtt azért, hogy a házak lakóinak életét megkönnyítsem, levegyek a vállukról olyan mindennapos terheket, amelyek váratlanul jelentkeznek, de sürgős megoldásra várnak. Ezen felül az én feladatom a komplett felújítások, energetikai korszerűsítések lebonyolítása. 

Felújítottam családi házat és lakásokat. Megrendelőim bizalmát a folyamatos személyes odafigyelésemmel erősítem, hiszen ők és a családjuk állnak a középpontban, az én dolgom pedig az, hogy segítsem őket a csodaszép új otthonuk megvalósításában, amelyben életük fontos pillanatait élik majd át nap mint nap. Hatalmas örömöt és büszkeséget érzek, amikor a megújult otthont átadhatom a boldog és elégedett megrendelőmnek.

Czeglédy Lajos

Honnan ered a prémium, mint cél, hitvallás, mint igény?

Volt idő, hogy egyedi hangszerkészítés volt a küldetésem, ahol a századmilliméterek is számítottak a végleges, kívánt eredmény elérésében. A munkatársaimat is úgy válogatom, hogy céljuk a tökéletes végeredmény, mert ez a belső indíttatásuk, így gondolkodnak és végzik munkájukat. A közös célunk az, hogy teljes végeredmény minden részletében kielégítse megrendelőnk igényeit. Csapatommal odafigyelünk, megismerjük és megértjük az kihívásaidat, amelyekkel a lakásod, házad, otthonod felújítása során találkozhatsz. Egy nyelvet beszélünk, mivel mi is megtapasztaltuk ezeket a saját otthonunk átalakításakor.

Az első házfelújítás-projektünk

Svédországban jártunk, barátainknál, és nagyon megtetszett a házuk, tudni szerettük volna, mitől olyan szép, mi a titka. Megfigyeltünk minden apró részletet, kiderült, hogy a színek harmóniája, a nyílászárók stílusa nagyon sokat jelent, a terek elhelyezése mellett. Az anyaghasználat is mind része egy prémium életérzésnek. Rájöttünk, hogy a természetes, hagyományőrző anyagokból is lehet előremutató otthont alkotni. Ezt az érzést kívántuk megvalósítani itthon, a saját otthonunkban.

Generál felújítás

Látványterv készítése - Talajdinamikai paraméterek meghatározása - Belsőépítészet - Falazás - Elektromos tervezés - Épületgépészeti tervezés - Engedélyezési eljárások lebonyolítása

Generálkivitelezés

Mélyépítési munkák - Alapozás - Magasépítési munkák - Tetőszerkezet kivitelezése

Tervezés - Épület és Kert

Elektromos tervezés - Épületgépészeti tervezés - Engedélyezési eljárások lebonyolítása - Kertrendezés - Kertépítés

Okos otthon

Napelemes rendszer integrálása - Hőszivattyús fűtésrendszer

100%

ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG

1000+

INGATLAN KARBANTATÁSI és műszaki üzemeltetési feladat évente

13

ÉV INGATLANÜZEMELTETÉSI TAPASZTALAT

11 000

CSÉSZE KÁVÉ

Scroll to Top