Projektjeink

Referencia munkáink

Debrecenben, a Lorántffy utcán található ház komplett külső és belső felújítása

Svédországban jártunk, barátainknál, és nagyon megtetszett a házuk, tudni szerettük volna, mitől olyan szép, mi a titka. Megfigyeltünk minden apró részletet, kiderült, hogy a színek harmóniája, a nyílászárók stílusa nagyon sokat jelent, a terek elhelyezése mellett. Az anyaghasználat is mind része egy prémium életérzésnek. Rájöttünk, hogy a természetes, hagyományőrző anyagokból is lehet előremutató otthont alkotni. Ezt az érzést kívántuk megvalósítani itthon, a saját otthonunkban.

Előtte

Előtte

Utána

Utána

Tiszaújvárosban, befektetési célból vásárolt ingatlan fejlesztése

Egy igencsak lelakott régebbi építésű társasházi lakást kívánt a tulajdonos modern otthonná varázsolni. Amint a képekből kiderül, ezt sikerült is  megvalósítani,  rá sem ismerünk a szép új fiatalos lakást elnézve, az előtte képeken látható lerobbant otthonra.

Előtte

Előtte

Utána

Utána

Debrecenben, az Egyetem sugárúton található lakás felújítása

Egy 27 négyzetméteres, lelakott minigarzont kívánt a tulajdonos vonzó, egyszemélyes, fiatalos otthonná varázsolni. A kívánt eredmény teljes átalakítást igényelt. A gázkonvektoros fűtés megszűntetésre került, az apró terület fűtését split-klíma és elektromos törölközőszárító radiátor oldja meg. A konyhafülkéből gardrób lett, és a 16 négyzetméretes nappaliba sikerült belevarázsolni a konyha-étkezőt is. A megrendelő igényei szerint minimál-skandináv stílust valósítottunk meg. A klíma energiaellátását és a TV-kábelezést is sikerült teljesen elrejteni a falban. A leharcolt, szocreál fürdőszobából egy modern, hangulatos helységet alakítottunk ki. A fehér konyhai metró csempe tuti stílustipp bármilyen lakás konyhájában. Ehhez a színösszeállításhoz könnyű modern bútorokat választani.

Előtte

Előtte

Utána

Utána

Debrecenben, a Kishegyesi úton található panellakás felújítása

(melishdesign.wixsite.com/hungary lakberendező tervei alapján)

Fiatal házaspár második gyermeküket várva keresett meg pontos tervvel a fejükben, hogy megalkossuk közösen új otthonukat. Modern, fiatalos, de mégis meleg hangulatot kívántak megteremteni. Az igények alapján teljesen szét kellett verni a lakást, boltívet szüntettünk meg, vadonatúj WC, fürdőszoba, konyha került kialakításra. Az eredeti parkettát megtartottuk, felújítottuk, és hozzá passzoló tapétát választottunk. Kicseréltük a hideg burkolást, és a család kiválasztotta a megálmodott ajtókat. A hűvös alapszínek ellenére, mégis sikerült megteremteni egy meleg otthon érzését. Az előteret sikerült megnyitni, mozgalmassá tenni álmennyezettel, spotlámpával és tükrös beépített szekrénnyel.

Előtte

Előtte

Utána

Utána

Scroll to Top